Friday, November 28, 2008

BOLT

arini aku nk citer sket pasal citer BOLT... baru jek abis nengok citer nie.. hehehe!! Citer dier berkenaan dengan sekor anjing (suara John Travolta) yang jadi pelakon satu siri adventure gituu.. tapi anjing ni x sedar yg dier sedang berlakon, dier anggap aper yg dilakonkan tu sumer benar belaka. Sehinggalah ader satu scene tu partner anjing nie diculik.. so, dier pikir partner dier betul2 diculik, dier pn kelam kabut nk carik partner dier tu, sampai terjadi satu insiden sehinggakan dier dibawa dr Hollywood ke New York! Bermula dr situlah pengembaraan sebenar BOLT ni utk mencari partner dier. Dari situ dier mula join adventure ngan sekor kucing & sekor hamster yang giler tengok TV. Start dorang 3 ekor ni join ler citer ni jd bertambah menarik & kelakar giler! takleh citer panjang2, x syok ler klu dh tau sumer.. So, aku rasa citer nie mmg patut ditonton x kire aper lapisan pn, dr budak kecik smpi ler tua bangka! mmg lawak.. lebih2 lagi si hamster tu. So.. tengok, jangan tak tengok. Untuk rating aku leh kasik 9/10

2 comments:

orang membebel...