Wednesday, January 26, 2011

Bas untuk WANITA

Citer pasal bas ni, terkenang zaman silam dlu, waktu berebut2 naik bas mini pegi & balik keje! perhh.. serik beb! bersesak2 padat macam tin sardin, kalu pepagi nk ke opis OK le lagik sbb sume org tgh wangi.. time balik keje tgk camner!! bau lagik teruk dr longkang!! kadang2 biler tgh bersesak2 tu tiba2 terdengo suara org pompuan menjerit.. hmmm, sah kena raba tu! tapi bukan le aku yg meraba.. terniat pon tak penah, cuma bile dh padat sgt, kadang2 tersentuh ler gak apa2 mende yg tak patut disentuh, kadang tu sampai nk berlaga hidung, silap2 klu drebar buat emergency break, boleh terrrrcomolot jadinye!

ader kes pulak sorang awek membelakangi aku time bas tgh padat.. yg drebar plak suh himpit blakang lagik sbb nk kasi org lain masuk.. dlm keadaan yg sedemikian maka melekaplah part blakang awek yg gebu ngan anggota tubuh aku yg berada dibawah paras pinggang! siott!, naik bas bergoyang2.. boleh 'silap parking' tuuu!! tp bile awek tu nk turun, dier leh pandang aku sambil tersipu2.. ceh, aku le yg jadi mangsa gangguan sex camni. sib baik awek cun, kalu "sekali eni daaa…" (dialog Pendekar Bujang Lapok) tak ke haruu.

so..last year, terdengo pasal RapidKL nk buat bas khusus utk wanita saja.. aku mmg sokong ler cadangan ni, walaupon aku dh tak naik bas since 1997 sampai ler skang..

camner rupa bas utk wanita tu ek? ader beza ker ngan bas biasa..
so.. gambo diatas adalah gambaran pembelog!

2 comments:

  1. Enjoy watching live sex cams? You will love BongaCams.

    ReplyDelete
  2. WE'RE LOOKING FOR LIVE WEBCAM MODELS!
    MAKE MORE THAN $10,000 PER WEEK.
    REGISTER AS A BONGA MODELS WEBCAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete

orang membebel...